Друга ліга. “Дружба” (Мирівка) – “Карпати-2”(Львів). Прев’ю

03 травня 2024 р.
Лев
Львівські “Карпати-2” зіграють виїзний поєдинок проти “Дружби” із Мирівки в рамках 27-го туру Другої ліги України сезону 23/24. Матч відбудеться 4-го травня у Кагарлику на Київщині. Початок гри о 12:15.
T5S_1863_karpaty2_pogon_270424

Суперник

“Дружба”, яка представляє село Мирівку, що на Київщині, у цьому сезоні доволі впевнено дебютувала у професійному футболі. До цього колектив з Київської області брав участь у чемпіонаті та кубку України серед аматорів. У сезоні 22/23 “Дружба” тріумфувала у цих двох турнірах. Головним тренером колективу з Мирівки є 39-річний тренер Дмитро Чирикал. Капітан команди – захисник Максим Куба.

Найкращим бомбардиром “Дружби” є Іван Сомов. В активі 32-річного форварда сім забитих м’ячів. У суботнього опонента “Карпат-2” найкращий захист у лізі. За 22 матчі “Дружба” пропустила лише десять м’ячів. Натомість відзначилися підопічні Чирикала 40 голами. Більше забивали лише “Звягель” та “ЮКСА”.

Поєдинок першого кола між майбутніми суперниками закінчився домашньою поразкою “Карпат-2” з рахунком 0:5. У тій грі у складі “Дружби” відзначались Іван Сомов, Владислав Юзефович, Андрій Порохня, Артем Грищенко та Ярослав Захаревич.

Поточна форма

Перед початком 27-го туру “Дружба” замикає трійку лідерів Другої ліги. В активі команди з Мирівки 52 залікових бали. У нинішньому сезоні підопічні Чирикала програли лише двічі – “Чайці” та “Скалі 1911” (обидва рази по 0:1). Натомість в активі команди з Мирівки 16 перемог та 4 нічиї. У минулому турі “Дружба” вдома розійшлася миром зі “Звягелем” (1:1).

У попередньому поєдинку “Карпати-2” поступились “Звягелю” з рахунком 0:2. Минулого тижня “зелено-білі” пропускали тур у звʼязку з особливістю календаря Другої ліги. Підопічні Романа Гнатіва заповнили паузу спарингом проти львівської “Погоні”. Контрольний матч завершився перемогою “левів” з рахунком 7:0.

Напередодні поїздки на Київщину “Карпати-2” ділять шосту сходинку турнірної таблиці зі “Скалою 1911” – обидві команди мають по 32 пункти. Проте львів’яни перебувають вище у таблиці завдяки двом перемогам в особистих зустрічах. Загалом “зелено-білі” у цьому сезоні виграли дев’ять поєдинків, п’ять разів зіграли внічию та вісім разів поступилися. Різниця забитих і пропущених 28-31.

Кадрова ситуація

У складах обох команд немає дискваліфікованих гравців на майбутню гру.

Дата та місце

4 травня, 12:15, м. Кагарлик, стадіон “Дружба”.

Арбітри

Головним рефері зустрічі призначено Андрія Воєводу (Дніпро). Йому допомагатимуть лайнсмени: Павло Супрунюк (Волинська область) та Андрій Касаткін (Ужгород). Четвертий арбітр – Дмитро Подвальний (Київська область). Спостерігач арбітражу – Олександр Подгорчук (Житомирська область).

Трансляція

Пряма трансляція матчу відбудеться на YouTube-каналі ПФЛ.